X

تاریخچه بیمارستان

تاریخچه بیمارستان سینا

بیمارستان و زایشگاه سینا به عنوان اولین بیمارستان خصوصی استان خراسان به همت هفت نفر از پزشکان عالی رتبه در مهر ماه 1347 در شهر مشهد تاسیس گردید .نحوه اداره بیمارستان به صورت انتفاعی بوده بطور شبانه روزی به بیماران خدمات ارائه مینماید. در سال 1372 به میزان 3/ 2 بر وسعت فیزیکی بیمارستان افزوده شد و تخت های بستری از 75 به 128تخت افزایش یافت.

بخش های تخصصی بیمارستان شامل بخش داخلی ،بخش اطفال، بخش جراحی،بخش زنان بوده که در مورخ1385/05/07 بخش NICU و ICU بر واحدهای بیمارستانی افزوده گردید.

در مورخ 1393/10/07 نیز پنج بخش تخصصی دیگر با توجه به توانمندی و قابلیت بیمارستان به آن افزوده گردید،که شامل بخش های گوش و حلق وبینی ،ارتوپدی،ارولوژی،نوزادان،جراحی مغز و اعصاب و چشم میباشد. 

در حال حاضر بیمارستان دارای 11 بخش تخصصی بوده و بیش از دویست و شانزده پزشک متخصص بابیمارستان همکاری مینمایند. پذیرش بیماران صعب العلاج از سراسر کشور، خارج از کشور و انجام اعمال جراحی پیچیده و سنگین توسط پزشکان خوشنام و مطرح اقبال و اعتبار بیمارستان را دو چندان نموده است

بیمارستان سینا اولین بیمارستان خصوصی در استان خراسان میباشد که موفق به اخذ گواهینامه درجه یک ارزشیابی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه گردیده است همچنین اولین بیمارستانی است که توانسته برای پنج سال متوالی این موفقیت را حفظ نماید . بیمارستان در سا ل87 موفق به اخذ مجوز توریسم درمانی از معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی به عنوان اولین بیمارستان خصوصی در خراسان شده است علاوه بر آن در تیر ماه 88 مجوز اجرای طرح زایمان ایمن( فیزیولوژیک ) را به عنوان اولین بیمارستان خصوصی در استان خراسان کسب نموده است. وموفق به راه اندازی سیستم بی خطر سازی زباله های عفونی توانسته پیشرو این حرکت ملی و ارزشمند باشد.

بیمارستان سینا اولین کارگاهی  بود که در سال 1375 موفق به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در شهرستان مشهد گردید که از طرف مسئولین وقت اداره کل کار و اموراجتماعی مورد تقدیر قرار گرفت همچنین آئین نامه انضباطی بیمارستان مورد تایید اداره کل کار وامور اجتماعی و وزارت کار قرارگرفت. بیمارستان سینا در سال 1376 سیستم مکانیزه کامپیوتری را بصورت شبکه ای به منصه اجرا درآورد که برای اولین بار بود این سیستم با ابعاد جامع در استا ن خراسان راه اندازی می شد و ششمین بیمارستان در کشور بود که توانست به این قابلیت دسترسی پیدا کند.

بیمارستان سینا در سال 1378 که نام مبارک مولا علی (ع) بر آن نهاده شده بود به عنوان بیمارستان نمونه شهر مشهد توسط نظام پزشکی معرفی گردید . بیمارستان و زایشگاه سینا با هشتاد و یک نفر سهامدار تنها شرکتی است که همه سهامداران آن پزشک متخصص میباشد از دیگرموفقیت های بیمارستان می توان به راه اندازی فرم نظر سنجی بیماران و مکانیزه نمودن آن در سیستم رایانه ای به عنوان اولین مرکز درمانی اشاره نمود که با اخذ نظر از بیماران در 39 آیتم و ثبت انعکاس آن در ایستگاه رایانه ای مدیریت به پیشنهادات و انتقادات بیماران دسترسی دارد بر اساس ارزیابی مجموع نظرات ماخوذه مراجعین نمره 4/57 حاصل شده که موید رضایتمندی بیماران ( با درنظر گرفتن تعریف وزارت بهداشت و درمان ) در حد بسیار خوب میباشد .

بیمارستان سینا در سال 1377 کلیه اتاقهای بیماران را مجهز به تلویزیون نموده و مقارن با سالروز تولد امام حسین (ع) سیستم پخش فیلم های مجاز را برای بیماران آغاز نمود که در نوع خود در سطح بیمارستانهای کشور اقدامی جدید و تحسین برانگیز بود و فعلا نیز بصورت 24 ساعته نسبت به پخش فیلم های مجاز مبادرت می نماید.

بیمارستان و زایشگاه سینا در سال 1393 موفق به دریافت درجه یک مثبت گردید.

 

وضعیت کنونی بیمارستان از لحاظ تخت و بخش های بستری و پاراکلینیکی به شرح ذیل می باشد:

تعداد عنوان تخت ردیف
9 ICU 1
6 NICU 2
128 بخش بستری 3

 

توضیحات عنوان ردیف

جراحی زنان-جراحی عمومی- ارتوپدی-ارولوژی-مغز و اعصاب-گوش و حلق و بینی-چشم-جراحی پلاستیک و ترمیمی-جراحی فک-داخلی-اطفال –اورژانس –ICU- NICU

بخش بستری 1
ارتوپدی-مامایی درمانگاه 2
آزمایشگاه-رادیولوژی-سونوگرافی –پاتولوژی پاراکلینیک 3

   

دی ان ان